کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

«راشد الغنوشی» به ریاست پارلمان تونس برگزیده شد

اعضای پارلمان جدید تونس روز چهارشنبه در رأی گیری خود رهبر ۷۸ ساله جنبش «النهضه» را به ریاست این پارلمان برگزیدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ پارلمان جدید تونس روز چهارشنبه اعلام کرد که «راشد الغنوشی» رهبر جنبش اسلام گرای «النهضه» را به ریاست این پارلمان برگزیده است.

 

گفتنی است که جنبش النهضه در انتخابات ماه گذشته توانست تنها ۵۲ کرسی از مجموع ۲۱۷ کرسی این پارلمان را بدست آورد.

 

انتخابات رئیس پارلمان تونس در روز چهارشنبه آزمونی بزرگ برای جنبش النهضه بود؛ جنبشی که فعالیتش قبل از اعتراضات مردمی سال ۲۰۱۱ ممنوع شد اما در تشکیل شماری از دولتهای ائتلافی تونس پس از بهار عربی نقشی برجسته ایفا کرد.

 

لازم به ذکر است که الغنوشی ۷۸ ساله توانست با کسب آرای ۱۲۳ نماینده از مجموع ۲۱۷ نماینده ای که در این رأی گیری شرکت کردند، بر مسند ریاست تکیه زند.

 

«غازی الشواشی»، »مروان فلفال» و «عبیر موسی» دیگر نامزدهای تصدی ریاست پارلمان تونس بودند که هر کدام به ترتیب حائز ۴۵، ۱۸ و ۲۱ رأی شدند. ده نفر از اعضای پارلمان تونس هم رای سفید به صندوق انداختند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار